Δημήτριος Μουστάκας
Ιατρός Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος


Fractional laser για ανάπλαση, ανανέωση ,φωτογήρανση, δυσχρωμίες, ουλές ακμής, ραβδώσεις, μετεγχειρητικές ουλές.

Φωτοανανέωση με laser διοδίου με την οποία έχουμε ανάπλαση  του δέρματος με υγιή, ελαστική, βελούδινη, λαμπερή και ευχάριστη επιδερμίδα.

Με την μέθοδο αυτή εναποτίθεται θερμική ενέργεια στο δέρμα με αποτέλεσμα θερμική ανάπλαση των ιστών. Μέσα σε λίγες εβδομάδες η διαδικασία αυτή παράγει νεότερο, απαλότερο και πιο υγιές στην όψη δέρμα χωρίς μεγάλης διάρκειας θεραπείες και εκθέσεις του δέρματος όπως απαιτείται από τις επιθετικές θεραπείες ανάπλασης.

Η θερμική αντίδραση που δημιουργείται με την μέθοδο αυτή αφήνει ένα υψηλά ελεγχόμενο στρώμα θερμικής ενέργειας προκαλώντας μία απολεπιστική αντίδραση και ενεργοποιώντας τη διαδικασία δημιουργίας κολλαγόνου και ελαστίνης.

Εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης (μετώπου, μεσοφρύου, πόδι της χήνας) με ενέσιμη αλλαντοτοξίνη (BOTOX)

Οι διαφορετικές αιτίες που προκαλούν τις ρυτίδες και πτυχές του προσώπου μπορούν να διακριθούν σε τρεις κατηγορίες:

  1. Η γήρανση (ενδογενής και φωτογήρανση)
  2. Η βαρύτητα κι επομένως η πτώση μετά από χαλάρωση και ατροφία του δέρματος και κύρια του υποδόριου λιπώδους ιστού
  3. Η μυϊκή σύσπαση (γραμμές έκφρασης του προσώπου)

H Αλλαντοτοξίνη (BOTOX) είναι μία τοξίνη η οποία παραλύει τους γραμμωτούς μυς με αναστρέψιμο τρόπο. Γι αυτό και χρησιμοποιείται για την θεραπεία των πτυχώσεων και των ρυτίδων που οφείλονται στην μυϊκή σύσπαση.

Η μυϊκή αδρανοποίηση με την έκχυση αλλαντοτοξίνης (BOTOX) είναι μία κοσμητική μέθοδος ασφαλής και με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Αποτελεσματική αντιμετώπιση της μασχαλιαίας υπεριδρωσίας με ενέσιμα εμφυτεύματα αλλαντοτοξίνης (BOTOX). Η υπεριδρωσία, ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους έχει σήμερα την λύση του.Τα ενέσιμα εμφυτεύματα αλλαντοτοξίνης (BOTOX) αναστέλλουν την υπεριδρωσία στις μασχάλες, πέλματα, παλάμες για μεγάλο χρονικό διάστημα και πάρα πολύ αποτελεσματικά.

Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως

Εξάλειψη των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών του προσώπου, καθώς και τονισμός των χειλιών

Eίναι η πιο δημοφιλής επιλογή, διότι μειώνει αποτελεσματικά τα σημάδια της γήρανσης και ενυδατώνει τους ιστούς του δέρματος.Το νερό είναι η πηγή της ομορφιάς. Δίνει ζωή και ελαστικότητα στο δέρμα σας.Το υαλουρονικό οξύ συγκρατεί το νερό στο δέρμα σας δίνοντας όγκο και έλαστικότητα.

Υπάρχουν διάφορες πυκνότητες υαλουρονικού οξέως που έχουν διάφορα αισθητικά αποτελέσματα.Έτσι υπάρχει υαλουρονικό οξύ ειδικό για την περιοχή του στόματος και χρησιμοποιείται για την ενίσχυση του όγκου των χειλιών, τον επαναπροσδιορισμό του σχήματος των χειλιών καθώς και την θεραπεία των κάθετων γραμμών και πτυχώσων στις γωνίες του στόματος.

Μία άλλη πυκνότητα υαλουρονικού οξέως χρησιμοποιείται για την λείανση των μέτριων και βαθιών ρυτίδων, όπως αυτών που βρίσκονται μεταξύ της μύτης και της γωνίας του στόματος. Τέλος ένα άλλο υαλουρονικό οξύ έχει μεγαλύτερη δυνατότητα αποκατάστασης του όγκου, δρα στις πιο διακριτές και βαθιές πτυχές και γραμμές και μπορεί να βελτιώσει σημαντικά το περίγραμμα του προσώπου.