Δημήτριος Μουστάκας
Ιατρός Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος


Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη (Apogee 5500 Alexandrite Laser System)

Αποτελεί το πιο εξελιγμένο σύστημα Laser για αποτρίχωση, μελαγχρωματικές κηλίδες, ακμή και rejuvenation.

Τι είναι η ακτίνα Laser;

Το Laser είναι ενισχυμένη ακτίνα φωτός. Η ακτίνα αυτή μεταφέρει υψηλή φωτεινή ενέργεια που λόγω της μονοχρωματικότητας της ενεργεί θερμικά σε καθορισμένους ιστούς, αφήνοντας ανέπαφο το υγιές δέρμα.

Το Laser αυτό είναι σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται εξ ίσου καλά σε όλους τους τύπους δέρματος (ακόμα και σε μαυρισμένο από τον ήλιο). Επίσης σε λεπτές και χοντρές τρίχες και σε όλες τις περιοχές του σώματος (πρόσωπο, χέρια, μασχάλες, πλάτη, πόδια, στήθος, μπικίνι). Ενδείκνυται για άτομα όλων των ηλικιών με φανταστικά αποτελέσματα.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Apogee 5500 Laser είναι ότι εξασφαλίζει:

  • Tην μικρότερη αίσθηση ενόχλησης
  • Τα πλέον μακροπρόθεσμα αποτελέσματα
  • Το μικρότερο αριθμό εφαρμογών
  • Το πλέον σύντομο χρόνο ανά συνεδρία

Γιατί χρειάζονται περισσότερες από μία εφαρμογές;

Ο κύκλος ζωής της τρίχας έχει τρία στάδια. Οριστική καταστροφή έχουμε μόνο σε όσες τρίχες βρίσκονται στο αναγενές στάδιο της ανάπτυξης τους.

Πόσες εφαρμογές χρειάζονται;

Ο αριθμός των εφαρμογών και το μεταξύ τους διάστημα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως την περιοχή εφαρμογής, το πάχος και το χρώμα της τρίχας, το στάδιο ανάπτυξης της τρίχας, το χρώμα του δέρματος.

Επίσης οι πολύ λεπτές ανοικτόχρωμες τρίχες, έχουν μεγαλύτερη αντοχή από τις σκούρες και χοντρές τρίχες. Γενικά σε περιοχές με χοντρές και σκούρες τρίχες από τη δεύτερη κιόλας εφαρμογή η μείωση της τριχοφυίας φτάνει και άνω του 50%.

Ακολουθούν συμπληρωματικές συνεδρίες για πλήρη και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Όσον αφορά τις κηλίδες, το Laser Apogee 5500, αποτελεί την καλύτερη και πιο σύγχρονη μη τραυματική μέθοδο εξάλειψης και θεραπείας των μελαγχρωματικών βλαβών.